18 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde Beykoz-Kabakoz Plajını Temizledik

18.09.2021

Günümüzde çevre problemlerine ve kirliliğine sebep olan en büyük sorunlardan biri doğa ve canlılara zarar veren katı atıklar. Üreticinin veya tüketicinin ürünleri, geri dönüşüm yoluyla doğaya tekrar geri kazandırmak veya bertaraf etmek yerine rastgele atması sonucu oluşan bu çöpler; rüzgar ve akarsularla sürüklenerek, kıyı ve deniz ortamında birikim yapıyor.

KRK Holding olarak; çevremizin iyileştirilmesi, gelecek nesillere daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir dünya bırakmak adına, “Sürdürülebilir Mükemmellik” mottomuz çerçevesinde, dünya çapında 180 ülkeden binlerce gönüllüyü bir araya getiren Let’s Do It Türkiye girişimi işbirliğiyle büyük temizlik hareketine katıldık. Tüm dünya ile aynı anda, 18 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde, Beykoz / Kabakoz plajında biriken, ekosisteme ve sağlığımıza zarar verecek yüzlerce poşet, ip, izmarit, tekstil, köpük ve plastik çöpleri toplayarak geri dönüşüme kazandırdık.    

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerezleri ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?

Kabul Et