İstanbulluları Sevindirecek Haber: Pendik-Kaynarca-Fevzi Çakmak Metrosu Yeniden Başlıyor

03.10.2022

Pendik-Kaynarca-Fevzi Çakmak metro hattı projesinde, 30 Eylül 2022 tarihinde açıklanan ihale sonucunda, Özgün İnşaat ile yeni yüklenici firma olarak yer alacağımızı paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. 1 ay içerisinde çalışmalarına tekrar başlanacak olan Kaynarca İstasyonu’nun 2025 yılında bitirilmesi hedefleniyor. Pendik-Kaynarca-Fevzi Çakmak Metro Hattı, Tavşantepe İstasyonu’nda Kadıköy-Kartal Metrosu ile Kaynarca Merkez İstasyonu’nda yapımı tamamlanan Tavşantepe-Sabiha Gökçen Metro Hattı ile Pendik Merkez İstasyonu’nda Marmaray, Yüksek Hızlı Tren Hattı ve deniz yolları ile İçmeler İstasyonu’nda ise yine Marmaray ile entegre olacak.  

Detaylı bilgi için: https://www.ozguntr.com/proje/pendik-kaynarca-fevzi-cakmak-hatt%C4%B1-metrosu-insaat-ve-elektromekanik-isleri-ikmal-insaati

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerezleri ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?

Kabul Et