KRK Holding’den Cinhisar İlkokulu’na Kitap Okuma Köşesi Armağanı

11.09.2023

KRK Holding olarak Köy Okulları Yardım Projesi yönlendirmesiyle gerçekleştirdiğimiz yardım, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Cinhisar İlkokulu’na ulaştı. Armağan ettiğimiz kitap okuma köşesi, çocuklarımızı 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk günü olan 11 Eylül’de kullanıma hazır halde karşılayarak çocuklarımıza motivasyon sağladı.

Okulun kitap, minder ve kırtasiye malzemesi gibi ihtiyaçlarını karşıladığımız bu proje ile çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra çocuklarımızın eğitim öğretim hayatlarına katkıda bulunarak gelecekte aydın bireyler haline gelmelerini temenni ediyoruz.

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerezleri ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?

Kabul Et