KRK Holding'ten Oyuncak Kardeşliği'ne Destek

30.05.2023

KRK Holding olarak Oyuncak Kardeşliği hareketine destek olmak amacıyla deprem bölgesindeki çocuklara gönderilmek üzere oyuncak, oyun hamuru, boyama kalemi ve defterleri ile çocuk kitapları topladık. Bu iyilik hareketini bir adım ileriye taşımak adına KRK Holding Elektrik İşleri Koordinatörü Yüksel Süzer’in ahşap tasarımlarının satışa sunulduğu bir kermes düzenledik. KRK Holding olarak bu kermesten elde edilen toplam gelir kadar bir miktarı bağışa ekleyip deprem bölgesindeki çocuklar için oyuncak satın aldık.

Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir,” sözüne istinaden hayata geçirdiğimiz bu projeyle topladığımız ve satın aldığımız bu oyuncakları, zor şartlar altındaki depremzede çocuklarımıza umut ışığı olması adına deprem bölgesine gönderdik. Bu oyuncakları 20-30 Mayıs tarihleri arasında Mardin, Adıyaman ve Maraş’ta dağıttık. Bu bağışla çocuklarımızın yüzlerinde gülümse yaratan tüm KRK Holding ailesine teşekkür ederiz.

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerezleri ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?

Kabul Et