Dünya Çevre Günü’nde 215 Ağaç Diktik

05.06.2021

Zekeriyaköy Kadir Yiğit Bayraktar Ağaçlandırma ve Rekreasyon Alanı’na 100’ü gül fidanı, 115’i de meyve ağacı olmak üzere toplam 215 dikim yapıldı.

Etkinlikte konuşan KRK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Karakullukçu, KRK Holding olarak faaliyet gösterdiğimiz her alanda doğaya katkı sağlamayı amaçladığımızı vurgulayarak şunları söyledi: “Bugün ağaca, yeşile, doğaya gönül vermiş bir kurum olan Sarıyer Belediyesi ile dünyamızın geleceğine katkı sağlamak amacıyla fidan dikim etkinliğinde bir araya geldik. KRK Gönüllüleri ekibimizle 200’ün üzerinde fidan ve ağacı burada toprakla buluşturduk” diye konuştu. Karakullukçu, katkılarından dolayı Sarıyer Belediyesi ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür etti.

Etkinlikte, Yönetim Kurulu Başkanı’mız Cahit Karakullukçu’ya teşekkür belgesi takdim eden Sarıyer Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Coşkun şöyle konuştu: “Özellikle son günlerde artan doğa tahribatı bizleri endişelendiriyor. Bugün KRK Holding ile birlikte burada 200’ün üzerinde ağaç dikiyoruz. Kaybolan her bir ağacın önemini biliyor, bunun yerinde daha fazlasını koymaya çalışıyoruz. Bunun sürdürülebilir olması içinde toplumla el ele olunması gerektiğinin de bilincindeyiz.”

Sarıyer Belediyesi öncülüğünde kurulan “Çocuk Su Meclisi” üyesi çocukların da yer aldığı etkinlikte suyun ve su kaynaklarının önemine dikkat çekildi. 

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerezleri ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?

Kabul Et